Звичайна жіноча попа справила неабиякий фурор в одній з маршрутках Житомира. Про це повідомив начальник автобусного парку КП ЖТТУ і депутат Житомирської районної ради Роман Мусійчук у своєму Facebook.

Фотографією жіночої попи і постом в соціальній мережі він привітав водіїв громадського транспорту з приходом весни. Вид жіночої п'ятої точки він назвав "картиною маслом і шикарним видом".

"Після таких пасажирів, у водіїв руки, ноги німіють, тиск падає, рейтинг стрімко піднімається, концентрація за дорожньою обстановкою втрачається, дверима пенсіонерів починають притискати і вони їхати не можуть", - написав Мусійчук.

Також від побажав водіям громадського транспорту витримки і привітав їх з приходом весни.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують нові штрафи – випишуть без попередження Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024
Показати ще

Коментатори оцінили таке креативне привітання і зазначили, що якби таких пасажирів було б побільше, то і хамства в маршрутках стало б менше.

У мережі відзначили, що негатив треба залишати вдома, і якщо до водіям добре відносяться, то і вони відповідають тим же. Мусійчук також приєднався до дискусії в коментарях і побажав, щоб "проблеми та негаразди не робили в житті погоди".

Раніше повідомлялося, що часто застосування стероїдів призводить до невтішних последствиям. Особливо це видно у жінок, багато хто фактично перетворюються на чоловіків. У них мужоподібні обличчя, огрубіння голосу, вторинні статеві ознаки і пристойна м'язова маса. І цей процес незворотній.

Картина маслом, шикарный вид))) Після таких пасажирів, у водіїв руки терпнуть, ноги німіють, давленіє падає, рейтинг...

Geplaatst door Роман Мусійчук op Donderdag 2 mei 2019

Нагадаємо, Комаровський розповів, можна пити вагітним.

Як повідомляв Знай. ua, фото жінок до і після стероїдів змусять полюбити себе.

Знай. ua писав, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які уникають шлюбу.