Народний депутат України, член депутатської групи "Воля народу" Євген Рибчинський відреагував на скандальні заяви своєї екс-дружини про розлучення і "зарплати в конверті".

Про це він розповів в коментарі OBOZREVATEL.

За словами нардепа колишня дружина робила все можливе для того щоб очорнити його перед українцям. Нардеп відзначив, що з усіх сил сподівався повернути сім'ю проте кроки колишньої дружини не давали цього зробити.

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

"Тут немає чого коментувати. Чотири роки спроб повернути сім'ю в Україну закінчилися фактичним припиненням шлюбного життя, подружньою зрадою дружини, шантажем, розділом майна і врешті-решт киданням л*йна на вентилятор. Мені нема чого сказати ні з приводу зарплат у конвертах, ні з приводу грошей від Ахметова, ні з приводу всього іншого, оскільки я, як і ви, вперше про це чую. Сам факт інтерв'ю проросійським ЗМІ і подружжю сепаратистів Шаріїв свідчить про брудну і цілеспрямовану кампанію проти мене, як політика", – сказав Рибчинський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Більше того нардеп розповів, що екс-дружина вже найняла адвоката, який користується доволі неоднозначними методами.

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

"Тим більше, що у колишньої той же адвокат, який був і в Окунської. А її методи всім добре відомі – шантаж, погрози та вимагання коштів. А жертвами, як завжди, на жаль, залишаться діти. Але Бог їм суддя", – додав він.

Нагадаємо, нардеп Євген Рибчинський прокоментував результати другого туру виборів, які ще офіційно не оголошені, однак, за даними ЦВК, яка обрахувала 90% бюлетенів, беззаперечним лідером президентських перегонів став Володимир Зеленський.

Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат від "Воля народу" Євген Рибчинський розповів, що будуть робити соратники Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Рибчинський розповів, чому так різко змінилися рейтинги кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Зеленський повинен виправдати очікування людей - посадити у в'язницю корупціонерів. Пальчевський