Українці все частіше стали скаржитися на якість послуг мобільного оператора Kyivstar. Але не так давно оператор пробив дно, коли змусив платить абонентів наперед без якихось гарантій. Свій гнівний коментар українка Ганна залишила в спільноті оператора в соціальній мережі Facebook.

"У моєму районі міста зв'язок Київстар огидний, причому це стало спостерігатися буквально останній місяць. При чому я живу не в селі і не на околиці міста, і місто у нас велике, обласний центр. Заявки приймаються, правда, насилу фіксуються, але нічого не робиться. Строки для роботи з заявками в цього оператора не передбачені, зате передбачена абонплата. Ви платите вперед без будь-яких гарантій. Дуже рекомендую підшукувати іншого оператора, і ні за яких обставин не користуватися Київстар - це кидали." - пише дівчина з Одеси.

Kyivstar
Kyivstar

Варто відзначити, що випадків такого відношення до клієнтів у компанії просто не злічити.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Зайшов написати негативний відгук про те, що крадуть гроші з рахунку, а тут вже все розписано дуже докладно. Саме в ніч зняття абонплати у мене з'являється незрозуміле інтернет з'єднання (зі слів оператора шахраїв) і крадуть по 10 грн, а на ранок вони мені люб'язно надають пакет на день, так як недостатньо коштів для абонплати, су*и", "Поповнив рахунок на 70 грн, абонплата 55грн за 4 тижні (не місяць!), абонплата знялася, але при черговому зняття абонплати на рахунку абсолютний нуль - за межі тарифу не виходив... зв'язок потрібен був терміново - поповнив на 55 грн - і ні абонплата не знялася, так як першою знялася абонплата за нібито безкоштовний ді-джингл... під..си одним словом"

"С..ки, ви навіщо у народу пизд..те? На рахунку не вистачає грошей для підключення тарифу, самовільно починають знімати по 10 гривень кожен день,хоча інтернет відключений і не було вихідних-вхідних дзвінків. Намагаєшся з'ясувати у оператора - умови тарифу такі. ВИРОДКИ інших слів просто немає.

Нагадаємо, Kyivstar Vodafone і Lifecell змусять змінити тарифи: що потрібно знати українцям

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Vodafone і Kyivstar швидко змінили ціни перед голосним розслідуванням: відчувають недобре?

Також портал Знай.ua" писав про те, що "Ви нас за скотів тримаєте?": українці спробували поскаржитися на Київстар, роботи привітали їх з днем дурня