В Україні активно орудують злодії, які викрадають автомобілі. З машин знімають колеса, вибивають скло та виносять усе з салону автівки. Раніше від цього найбільше потерпали власники бюджетних авто, але тепер автокрадії взялися за дорожчі моделі.

Один з випадків злочину стався у Харкові. Фотодокази опублікували в групі "ХС Харків" у соціальній мережі Facebook, пише POLITEKA.

Інцидент стався на вулиці Джерельній в Харкові. Невідомі зняли усі колеса з іномарки Infiniti. Вранці, прийшовши до своєї машини, її господиня застала вельми плачевну картину. У коментарях пишуть, що жінка має власний гараж, але чомусь автомобіль вона залишала на вулиці, за що і поплатилася колесами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Буквально наступного дня на тій же вулиці невідомі видерли фару у Porsche.

Відзначимо, що в коментарях харківські автовласники не стримують своїх емоцій через те, що відбувається. Вони цікавляться, чим же займається поліція, якщо злодії настільки вільно себе почувають, а деякі припускають, що за цим можуть стояти іноземці.

Автомайстри та поліція в один голос стверджують, що будь-яку машину можна викрасти. Київ – лідер з українських міст за кількістю викрадень авто. Далі йдуть Одеська та Дніпропетровська області. Експерти радять, що автомобіль треба захистити як мінімум 4 ступенями захисту. Також обов'язково потрібно застрахувати машину.А ще експерти радять поставити в машину GPS. Це не гарантія звісно, що авто знайдуть, але шанси збільшить.

Нагадаємо, що в Карпатах туристичний автомобіль злетів з обриву у річку: десятки постраждалих, є загиблі і безвісти зниклі.

Як повідомляв Знай.ua, відомий російський співак і актор розбився прямо по дорозі з Храму.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві сталася аварія за участю іномарки Renault та ZAZ. Renault підрізав ZAZ, після чого вилетів на зустрічну і перекинувся.