На одній з виборчих дільниць міста Кагарлик Київської області місцевий житель отримав бюлетень, проте не проголосував.

Про це повідомляють ЗМІ.

При цьому він відразу ж після отримання бюлетня попрямував до виходу не проголосувавши. Це помітили члени виборчої комісії, які самотужки спробували зупинити чоловіка.

голосування
голосування

Проте він сів на велосипед і зник у невідомому напрямку. Після цього члени ДВК звернулись до правоохоронців з відповідною заявою

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Вже через кілька хвилин після повідомлення силовики прибули на місце проживання чоловіка, проте двері ніхто не відкрив. Згодом з квартири вийшла жінка, яка виявилась його дружиною.

"Згодом двері відчинила жінка, яка виявилась дружиною зниклого чоловіка. Вона добровільно видала працівникам поліції два екземпляри бюлетенів, на яких були зазначені дати виборів президента України – 31 березня та 21 квітня", - йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що під час голосування у другому турі виборів президента України у неділю, 21 квітня, просто на одній із дільниць на Тернопільщині помер чоловік. Наголошується, що пішов з життя громадянин 1944 року народження.

Нагадаємо, предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній, який прийшов проголосувати розповів про найбільше виклики перед новим президентом. Зокрема, митрополит Епіфаній розповів, що Україна перебуває у вкрай важкому стані, через війну. За словами митрополита новий глава держави повинен покласти всі сили для збереження проєвропейського курсу та територіальної цілісності країни.

Як повідомляв "Знай.ua", вибори президента України 2019 розтягнулися на два тури. Перший пройшов 31 березня. Його результати оголосили через кілька днів і в нашій країні з'явилися два головних кандидати. Варто зазначити, що ще до офіційного результату стало зрозуміло, що другий тур точно буде і хто в нього пройде.

Також "Знай.ua" писав, що журналісти показали, як голосують українці за кордоном - трансляцію волевиявлення емігрантів та заробітчан можна переглянути у режимі онлайн.

Росію восени чекають масові протести. Яковина про вступ України в НАТО