Кандидат в президенти Володимир Зеленський на дебатах на НСК "Олімпійський" став на коліна перед усіма українцями, які віддали свої життя на Донбасі і які втратили своїх близьких.

"Перед початком війни, коли на Майдані були загиблі - я звертався до Януковчиа і казав - підіть з поста президента. Я звернувся до Путіна - я готовий стати на коліна, тільки не ставте на коліна Україна. З приводу колін, щоб було всім зрозуміло. Я зараз готовий стати на коліна перед кожною матір'ю, яка не дочекалася свого сина, перед кожною дитиною, яка не дочекалася свого батька, перед кожною жінкою, яка не дочекалася свого чоловіка. І я стану", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, лідер президентської гонки Володимир Зеленський назвав своє головне відміну від попередніх президентів України.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Про це він розповів в ефірі "Право на владу" на каналі "1+1".

За словами Зеленського головне, що його відрізняє від "попередників" є те, що він дійсно хоче змінити країну бути гідним президентом, в якому буде не соромно вийти на вулицю.

"Я через 5 років нікуди не втечу. Я хочу бути президентом гідної країни. Я не хочу що б мене на вулиці наздогнали і сказали - "Ти такий же, як і порох", - зауважив Зеленський.

Крім того він зазначив, що говорячи про певну негативну статистику варто звернути увагу на масовий виїзд українців за кордон.

"Просто 9 млн українців виїхали. Ми не втримали найцінніше - людей. І все що у нас є нікому не потрібно, якщо населення продовжить їхати за кордон", - додав Зеленський.

Нагадаємо, грюкнула дверима перед носом: Порошенко намагався прорватися на ефір ток-шоу "Право на владу".

Як повідомляв "Знай.uа", Аваков терміново звернувся до українців перед дебатами Зеленського і Порошенка.

Також Знай.uа" писав, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський не думає про те, наскільки дебати з Петром Порошенком вплинуть на його рейтинг і результат виборів.