У Міністерстві внутрішніх справ готові забезпечувати порядок і безпеку під час проведення дебатів на НСК Олімпійський між двома кандидатами Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Глава МВС Арсен Аваков вважає, що дебати відвідають 60 тисяч чоловік, передають "Акценти".

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Варто відзначити, що кандидати в президенти вперше в історії України зустрічаються поза студією державного телеканалу, на стадіоні. Словесна баталія між Зеленським і Порошенком вже стала однією з найочікуваніших подій року.

"Ми очікуємо на цих дебатах до 60 тисяч осіб, громадян України, які прийдуть послухати і підтримати своїх кандидатів". Арсен Аваков

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Аваков підкреслив, що його відомство тісно співпрацює зі штабами обох кандидатів. У зв'язку з цим безпека буде організована на найвищому рівні.

Крім того, глава МВС розповів про кілька неузгоджених питаннь, через які найближчим часом повинні зустрітися представники штабів.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

"Ми говоримо про дебати — неординарну подію, яка планується в п'ятницю за участі обох кандидатів у президенти. МВС працює вже кілька днів, щоб забезпечити безпеку. Ми очікуємо на ці дебати до 60 тис. людей. Це ситуація досить напружена, і вимагає великої уваги до безпеки". Арсен Аваков

Також Аваков уточнив, що всі, хто прийдуть на стадіон повинні будуть пройти через "рамки", а також оглядатимуться поліцейськими. За словами Арсена Авакова, в сам момент дебатів на стадіоні і навколо нього забезпечуватимуть безпеку 10 тис. правоохоронців.

Нагадаємо, що команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський і Порошенко зійшлися у словесному поєдинку в ефірі 1+1.