Майбутні дебати між кандидатами в президенти України Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які намічені на 19 квітня на НСК "Олімпійський", відвідає близько 60-ти тисяч чоловік.

Відповідну заяву зробив глава МВС України Арсен Аваков.

Варто відзначити, що вперше в історії України дебати кандидатів у президенти пройдуть у новому форматі - на стадіоні. Саме "батл" між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським може стати найочікуванішою подією року.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Саме через це очільник МВС Арсен Аваком заявив, що його відомство співпрацює зі штабами обох кандидатів щодо організації. Безпека на заході буде забезпечена на найвищому рівні.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ми очікуємо на ці дебати до 60 тисяч чоловік, громадян України, які прийдуть послухати і підтримати своїх кандидатів", - заявив Аваков.

Крім того міністр розповів, що досі є певні неузгоджені позиції від представників обох кандидатів у президенти, через що вже незабаром вони проведуть спеціальну зустріч.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

"Виходячи з цього і розуміючи, що є різночитання в роботах кожного зі штабів, як проводити ці дебати, ми запросили представників штабів сьогодні на 17:00 прийти до остаточного рішення", - пояснив Арсен Аваков.

Варто нагадати, що у разі, якщо відомий комік Володимир Зеленський стане президентом, він планує здійснити ряд змін в процесі роботи "гаранта". Так, Володимир Зеленський хоче позбутися від бортів №1 і переїхати з Адміністрації президента. Він бажає працювати у невимушеній обстановці.

Щодо президентських кортежів, Зеленський пообіцяв, що не перекриватиме дороги під час їх пересування і не відключати світлофори. В цілому, політик заявив про готовність стояти в пробках, як всі люди.

Нагадаємо, кандидат у президенти та переможець першого туру виборів Володимир Зеленський заявив, що вважає президента РФ Володимира Путіна своїм особистим ворогом.

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський розповів, як він бачить роботу українських ЗМІ у разі своєї перемоги.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти України та переможець першого туру виборів Володимир Зеленський розповів про майбутнє його партії "Слуга народу" у Верховній Раді.

Порошенко танцює і співає під дудку Зеленського - Валерій Клочок про вибори 2019, дебати і рейтинги