Кандидат у президенти України та переможець першого туру виборів Володимир Зеленський розповів про майбутнє його партії "Слуга народу" у Верховній Раді.

Володимир Зеленський

Про це Володимир Зеленський заявив у інтерв'ю для РБК-Україна, передає Рoliteka.

Слуга народу відзначив, що в разі перемоги він не готовий до коаліції з колишніми регіоналами, зокрема, з Юрієм Бойком, а також з діючим президентом України Петром Порошенком.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Так, відповідаючи на запитання співрозмовника, чи можливий сценарій того, що після виборів у Верховну Раду його політична сила створить коаліцію з екс-регіоналами, зокрема, з Юрієм Бойком, Зеленський відповів однозначно – "ні".

Володимир Зеленський

Окрім цього, кандидат наголосив, що не має наміру після парламентских виборів об’єднуватися із політичною партією чинного президента України Петра Порошенка.

На прогноз журналістів про те, що Порошенко у разі перемоги Зеленського на виборах президента може очолити опозицію у Раді, слуга народа відповів:

"Сьогодні він головний лідер опозиції до народу України. І це найстрашніше. Я б на його місці, після такої феєричної відповіді суспільства недовіри до президента, взагалі пішов з політики. Якісь речі, які він зробив, українці вже оцінили, а якісь - не пробачать", - вважає кандидат.

Нагадаємо, замість кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати з опонентом Петром Порошенко в ефірі телеканалу ICTV прийде його радник Олександр Данилюк.

Володимир Зеленський

Цю інформацію повідомили на сайті телеканалу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вранці в середу, 17 квітня виникли непередбачені складнощі в роботі сайту, на якому реалізують квитки на майбутні дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, які анонсовані на 19:00 в п'ятницю 19 квітня на НСК "Олімпійський", про що пише Хвиля.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Ті, хто бажають відвідати дебати, не можуть отримати квиток, оскільки сайт, на якому можна отримати перепустку у фан-зону, раптово перестав завантажуватися. Перезавантаження триває 15-20 хвилин, але при цьому ліміт для отримання квитка складає всього 15 хвилин.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 17 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський дав перше розгорнуте інтерв'ю з моменту оголошення другого туру виборів президента України.