Вранці в середу, 17 квітня виникли непередбачені складнощі в роботі сайту, на якому реалізують квитки на майбутні дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, які анонсовані на 19:00 в п'ятницю 19 квітня на НСК «Олимпийский», про що пише Хвиля.

Ті, хто бажають відвідати дебати, не можуть отримати квиток, оскільки сайт, на якому можна отримати перепустку у фан-зону, раптово перестав завантажуватися. Перезавантаження триває 15-20 хвилин, але при цьому ліміт для отримання квитка складає всього 15 хвилин.

Зеленський і Порошенко

Схожі проблеми спостерігаються і на сайті debaty2019.org.ua, який вчора у відеозверненні представив Володимир Зеленський. При спробі отримати безкоштовний квиток у фан-зону відбувається переадресація з головної сторінки сайту, проте на новій сторінці видно лише білий екран.

Варто нагадати, що результати президентського опитування, яке провели у КМІС, Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів готові підтримати 72,2% виборців серед тих, хто вже визначився з вибором. За його опонента, чинного гаранта Петра Порошенка готові проголосувати 25,4%.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зеленський і Порошенко

При цьому якщо б вибори до парламенту відбулися в середині квітня, то у Верховній раді виявилися б чотири партії – Слуга народу (12,4%), Опозиційна платформа – За життя (7,5%), БПП (6,6%) і Батьківщина (5,8%). Така інформація була отримана в результаті проведеного опитування Київського міжнародного інституту соціології.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що заходи безпеки під час проведення дебатів будуть забезпечуватися силами Національної поліції, Національної гвардії і ДСНС.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у штабі відомого коміка і кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіли про те, як будуть проходити дебати на НСК Олімпійський 19 квітня.

Також "Знай.uа" писав, що спікер Зеленського поділився інформацією про те, як відбувається підготовка до дебатів на НСК “Олімпійський” і кого пустять подивитися на довгоочікувані переговори.