Український телеведучий, політичний діяч Андрій Пальчевський розповів, за допомогою чого кандидат у президенти Володимир Зеленський зможе перемогти опонента Петра Порошенка на майбутніх дебатах . Про це він розповів в інтерв'ю Politeka.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Я впевнений, що дебати відбудуться. Я впевнений, що це буде дуже важке випробування для обох сторін. Але немає нічого гіршого, ніж мати талановитого артиста, менеджера за свого опонента. Він знає, що таке політика. Зараз він буде нападати, за нього буде більшість. Це людина, від якого хоч і не очікують перемоги в політичних балачках, але, повірте мені, він, хоч і не Цицерон, але великий оратор", - розповів Пальчевський.

Нагадаємо, також Пальчевський розповів, чому результати аналізів президента Петра Порошенка і сама їх здача - "профанація".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, президент України Петро Порошенко згоден провести загальнонаціональні дебати напередодні другого туру президентських виборів зі своїм опонентом, шоуменом Володимиром Зеленським. Дебати можуть відбутися на НСК "Олімпійський" в Києві.

Порошенко нагадав, що правила проведення дебатів прописані в законі про вибори президента. Він пояснив, що вони можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам для десятків мільйонів людей.

"Але стадіон - так стадіон. Я чекаю на вас, Володимире Олександровичу", - заявив Порошенко.

Також Глава держави звернувся до свого опонента і нагадав, що дебати – серйозна дискусія, а президентські вибори визначають долю країни і нації на роки й десятиріччя вперед.

Дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка повинні відбутися перед другим туром президентських виборів 2019. Як очікується, повторне голосування відбудеться 21 квітня.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.