Кандидат у президенти та переможець першого туру виборів Володимир Зеленський заявив, що вважає президента РФ Володимира Путіна своїм особистим ворогом.

Володимир Зеленський

Про це він розповів у інтерв'ю "РБК-Україна".

Так, на питання: "Для вас Володимир Путін – ворог?", слуга народу відповів: "Звичайно".

Крім того він підкреслив, що не підпише закон про амністію бойовиків та додав, що у Донбасу не має бути особливого статусу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

"Я вважаю, що це взагалі наша велика історія, і нам доведеться довго виходити з цієї кримінальної ситуації. Ось тут, може бути, нам допоможе саме інформаційна війна. Я дуже сподіваюся інформаційно повернути цих людей в стан, що вони потрібні Україні, як Україна їм потрібна, і що вони такі ж українці. Але потрібно буде зробити дуже багато гуманітарних кроків. Багато всього", - вважає Зеленський.

За словами новоспеченого політика, наразі влада збудували таку собі стіну й відгородилися від людей, які живуть на окупованих територіях.

"Ці люди на тих територіях, які не отримують пенсії... І те, що ми з ними не говоримо – це найстрашніше. Одна з наших ідей – це окремий великий європейський медіа-портал, який віщає російською мовою, який показують у всій Європі, який говорить правдиві речі і повідомляє про події в Україні, які вони хочуть чути", - резюмував він.

Володимир Зеленський

Зеленський додав, що треба пустити імпульс і простягнути їм руку допомоги.

Нагадаємо, кандидат у президенти України та переможець першого туру за результатами голосів виборців Володимир Зеленський розповів, як він бачить роботу українських ЗМІ у разі своєї перемоги.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер першого туру виборів президента України, відомий гуморист Володимир Зеленський ризикує розлучитися зі своєю основною професією.

Також Знай.ua писав про те, що 15 квітня президент Петро Порошенко провів зустріч з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу.