Сьогодні, 15 квітня президент Петро Порошенко провів зустріч з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу. У рамках заходу гарант заявив, що вжахнувся після перегляду серіалу "Слуга народу", де головний герой - його суперник на виборах Володимир Зеленський.

Свій виступ Порошенко почав з того, що "грабіжницька організація МВФ вимагає від України 3 % хабара".

У 2018 році Bloomberg назвав гривню найсильнішою валютою пострадянського простору. Стабільність валютного курсу і виважена бюджетна політика дозволила уповільнити інфляцію у 4 рази. У 2015 році вона була 43,3%. У 2018 — 9,8%, у 2019 році ми маємо, якщо все буде добре, вписатися у показник менше 7%. Маю меседж малому бізнесу: коли мене переоберуть Президентом гарантую збереження єдиного податку у тому вигляді, в якому він тепер функціонує. Після виборів Президента і ВР повернуся до законопроекту про податок на виведення капіталу як ключового джерела для внутрішніх інвестицій. Дякую представникам бізнес-асоціацій за спільну працю протягом 5 років. Наперед вдячний за таку ж плідну роботу у найближчі 5 років. Маю намір запобігти негативним сценаріям, виграти вибори, забезпечити політичну стабільність і продовження реформ, незворотність курсу НАТО і ЄС.

Geplaatst door Петро Порошенко op Maandag 15 april 2019

"Дорогі друзі, диктат Заходу переходить всі мислимі і немислимі межі. А про Велику сімку – вона боїться економічного і політичного зростання України. Як ми цьому будемо протидіяти? Так, пан міністр фінансів. І нарешті покінчить з борговою залежністю! Це мій наказ вам!", - зазначив іронічно президент і сам засміявся.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після цього він зазначив, що "приблизно так виглядає програма діяльності" президента Голобородька у серіалі "Слуга народу".

"Я, чесно кажу, його не бачив, цей серіал, читав по вижимках. Але потім взяв і продивися – вжахнувся. Антизахідна риторика, на жаль, є частиною гібридної війни, яку Росія веде проти нашої держави", - сказав Порошенко.

Він додав, що не в курсі, що думає про співпрацю з МВФ його опонент Володимир Зеленський.

А потім гарант порівняв опонента із рівнянням з усіма невідомими. А його кампанію - з німим кіно, де актор жваво рухається, величезну активність проявляє, але не вимовляє ні слова.

За словами гаранта, йому дуже важко зрозуміти, що буде далі, незважаючи на те, що він людина, обізнана і в економічних, і в політичних реаліях сьогодення.

Президент сказав, що команда Зеленського пропонує обирати кота у мішку. А сам комік не робить ніяких політичних заяв. І має для цього причини.

Нагадаємо, українські воїни готуються збивати російські літаки: потужне відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа": команда Зеленського відповіла Порошенку: "Ми в такому участі не беремо".

Також "Знай.uа" писав, що "Україна стала найбільшим провалом Путіна": американський дипломат розповів про фатальну помилку Кремля.