Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив про те, що буде чекати на чинного президента України Петра Порошенка на НСК "Олімпійському" 19 квітня на дебати. Минулої неділі, 14 квітня під стадіоном проходив мітинг.

Про це заявив речник штабу Зеленського з питань ходу виборчої кампанії Дмитро Разумков.

"Було озвучено, що ми чекаємо на Петра Олексійовича 19 квітня на "Олімпійському". Будемо сподіватися, що у нього знайдеться можливість туди прийти. Якщо ні, то нам здається, що просто Петро Олексійович хоче реально піти від цих дебатів. Те, що там сьогодні не буде Зеленського, було відомо заздалегідь. І це було чомусь бажання Петра Порошенка прийти туди сьогодні. Він виконав те, що він хотів. Але дебати сьогодні не повинні були проходити", - пояснив спікер 14 квітня.

Разумков пояснив, що відзначалося саме те, щоб проводити дебати саме на самому стадіоні, щоб громадяни України могли не тільки дивитися і слухати дебати по телевізору, але і бути присутнім на них.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Сьогодні ж відбувся агітаційний мітинг Петра Олексійовича під стадіоном. Ми не беремо участь в агітаційних мітингах поки ще чинного гаранта Конституції", - пояснив він.

Речник штабу Зеленського зазначив, що закон не передбачає проведення дебатів в будівлі або в кімнаті на Громадському телебаченні, як написано в постанові ЦВК України.

"Це вже адресація до постанови ЦВК, але, при всій повазі, закон стоїть вище такої постанови. У законі ніде не прописано, що дебати повинні проходити в студії "Суспільного" за такою-то адресою – це вільне трактування закону, як це часто буває у представників діючих політичних еліт. Коли вигідно – закон намагаються підлаштувати під свої потреби", - пояснює Разумков.

Нагадаємо, у Зеленського зробили термінову заяву по Мінському процесу.

Як повідомляв Знай. ua, хто стане зоряним спадкоємцем Зеленського в "Кварталі".

Знай. ua писав, що колега Зеленського висміяв Порошенко.