У разі, якщо відомий комік Володимир Зеленський стане президентом, він планує здійснити ряд змін в процесі роботи "гаранта". Так, Володимир Зеленський хоче позбутися від бортів №1 і переїхати з Адміністрації президента. Він бажає працювати у невимушеній обстановці.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Володимира Зеленського одному з українських видань.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Дуже хочу. Я сказав своїм хлопцям — шукаєте якийсь ореn space, якийсь unit цікавий… Так, я хочу. А будівля Адміністрації, якщо дозволить суспільство, віддав би якійсь… Не знаю… Не знаю", - зазначив кандидат в президенти.

Щодо президентських кортежів, Зеленський пообіцяв, що не перекриватиме дороги під час їх пересування і не відключати світлофори. В цілому, політик заявив про готовність стояти в пробках, як всі люди.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Пробки — це жах. Ну чому через політиків повинні страждати люди? Існує два варіанти. Перший. Я перенесу туди резиденцію, де немає пробок. Просто перенесу з Києва. Якщо я зрозумію, якщо мені з безпеки скажуть, що так не можна. Ти тут прийшов, купа кланів хочуть тебе вбити, значить, перенесемо за місто", — поділився планами Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що в другому турі виборів президента переможе керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. Про це Тимошенко сказала у відеозверненні на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. Юлія Тимошенко зазначила, що зараз українці бурхливо сперечаються, за кого ж віддати свій голос на президентських виборах. Такі сварки навіть у сім'ї.

Нагадаємо, Геращенко пояснив, за що бореться Порошенко: президентство тут ні до чого.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів про небезпеки для сім'ї та спілкуванні з Аваковим.

Також Знай.uа писав, Жванія розповів про заборону Порошенка залишати країну.