Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся до кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського перед другим туром президентських виборів.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Відповідну публікацію Аваков оприлюднив на офіційній сторінці МВС України у Facebook.

"Хочу ще раз підкреслити, що МВС не підтримує на цих виборах жодного з кандидатів, так само як і міністр внутрішніх справ. Ми підтримуємо вибір українців, аби він був зроблений чесно та був захищений", - наголосив міністр.

Arsen Avakov:Хочу ще раз підкреслити, що МВС не підтримує на цих виборах жодного з кандидатів, так само як і міністр...

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door МВС України op Woensdag 17 april 2019

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів в Україні, відповів на запитання журналістів щодо його відносин з главою МВС України Арсеном Аваковим.

Володимир Зеленський

Зокрема, прозвучало питання про те, чи збираються Зеленський і Аваков формувати політичний союз.

"Дивіться, мені поки рано говорити про які-небудь політичні союзаи. Правда. Зараз, я вважаю, що, чесно кажучи, поліція і охоронна фірма – ось це ті дві структури, які реально контролюють безпеку моєї сім'ї. І я їм дуже вдячний. І це зараз не смішно, не жарти, не домисли. Ви самі бачили всі ці історії зі Службою безпеки. Я розумію, що в Службі безпеки повно супер-фахівців, повно нормальних людей. Але є різні люди, як скрізь", - зауважив Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за тиждень до ругого туру виборів Президента України оприлюднив на своїй сторінці у Facebook нетривіальну заяву під назвою "Без ненависті".

Арсен Аваков

У повідомленні йдеться, що агресивність суспільно-політичного протистояння в країні досягла абсолютно неприпустимого рівня.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для усіх керівників державного концерну "Укроборонпром".