Вже 11 кандидатів у президенти звернулися до поліції для отримання послуг державної охорони. Якщо кандидат підозрює, що на будь-якому заході на ньйого може чекати небезпека, то працівники правоохоронних органів повинні надати йому послуги супроводу та захисту.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

"Зараз у кожного кандидата в президенти від нас пропозиція: має можливість звернутися в Національну поліцію для того, щоб отримати поліцейську охорону для реалізації своїх повноважень, кандидата в президенти. Таких людей вже 11, які скористалися цією пропозицією", – заявив Аваков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати, що міністр внутрішніх справ України Арсеній Аваков з трибуни висловив своє негативне ставлення до російського президента Володимира Путіна та його країни. На з'їзді політичної партії "Народний фронт", який відбувся 2 лютого, український міністр лайкою висловив своє ставлення до російської агресії. Він також нагадав лайливе прізвисько Володимира Путіна. Відповідне відео з'явилося в мережі. На кадрах, у своїй промові Арсен Аваков розмірковував про геополітику. Він висловив своє бачення місця України у світі, і не зміг не згадати про Росію і Путіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно опублікували дані кількох соціологічних опитувань по виборах президента України. У них шоумен і продюсер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський опинився на першому місці.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поділився своєю думкою про "смішного кандидата". Зокрема Арсен Аваков вважає, що високі рейтинги Володимир Зеленський отримав завдяки тому, що люди розчаровані всіма старими політиками. За словами міністра, вони налаштували людей "проти всіх". Люди підсвідомо вибирають Зеленського як нового героя.

Нагадаємо, Аваков висловився про Зеленського: не его рейтинг.

Як повідомляв Знай.uа українцям показали зарплати депутатів і міністрів: волосся дибки, так і живемо.

Знай.uа писав, Гройсман нагородив міністрів рекордними преміями: грабували українців цілий рік, не гріх ще разок.