Серпень місяць відпусток і відпочинку. Зазвичай це не самий дохідний місяць і це позначається на зарплатах працівників. Але не у випадку з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Скільки ж заробив головний міліціонер країни? А ось і відповідь: Арсен Аваков заробив 47 тисяч 713,37 гривні (отримав 38 тисяч 409,26 гривні).

Нижче ми детально розпишемо за яку роботу і скільки гривень отримав у серпні Арсен Аваков.

Для початку: оклад міністра склав 6 тисяч 545,45 гривнын (стільки ж – надбавка за інтенсивність), за вислугу років – 1 тисяча 963,64 гривні, за роботу з документами, що містять державну таємницю, – 1 тисяча 309,09 гривні (стільки ж – надбавка експертам з питань таємниць), середня зарплата за час відпустки – 9 тисяч 914,57 гривні, зарплата за період тимчасової непрацездатності – 20 тисяч 126,08 гривні. Интеерсно, що за тимчасова непрацездатність звалилася на плечі міністра? Але хіба це має якесь значення, коли за неї так непогано платять?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також не обійшлося без премії. Незамінний міністр внутрішніх справ був премійований в обов'язковому порядку майже на 20000 гривень.

Авакову виділили премію минулого місяця в розмірі 18 тисяч 197,02 гривні. Після утримання податків і зборів її сума склала 14 тисяч 648,6 гривні.

Сподіваємося, Арсен Аваков добре провів відпустку і зароблених грошей вистачило на гідний відпочинок.

"Знай.иа" також писав по темі: кровавя бійня під Харковом: у Авакова сказали, хто за цим стоїть, і що їх чекає. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що ніякі минулі заслуги не допоможуть колишнім АТОшникам уникнути законного покарання за рейдерське захоплення фермерського господарства в Харківській області.

"Знай.иа" раніше повідомив: не все втрачено: чиновник віддав бійцям ВСУ найцінніше. Швидше за все про цей факт, можливо, ніхто б і не дізнався, якби не уважний місцевий житель. Чоловік повідомив журналістам, що бачив увечері на автовокзалі у Рівному, як бійці, які, придбавши квитки, не могли виїхати в Тернопіль, сідали в автобус, за кермом якого був учасник АТО, важко поранений при обороні донецького аеропорту Федір Місюра (на фото - у берете на залізниці, фотографія - з його персональної сторінки в Фейсбуці).