Керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський не думає про те, наскільки дебати з Петром Порошенком вплинуть на його рейтинг та результат виборів.
Про це Зеленський розповів у інтерв'ю РБК Україна.
Відповідаючи на питання, чи змінять дебати думку українців, Зеленський сказав: "Чесно кажучи, я про це не думаю". Також шоумен заявив, що не хоче нікого ображати, але точно буде присутнім на дебатах.

"Це вибір людей. Дивіться в чому суть: вибір українського народу — це не слова. Я хочу ще раз про це сказати. Це вчинки. У когось вони зроблені, і ми бачимо результат. Моя думка чітка: у нас вкрали п'ять років, я так вважаю. Я не хочу зараз нікого обзивати, ображати, топити в багнюці, просто не хочу. Ось ці п'ять років, і на дебатах ми просто побачимо двох людей", - заявив лідер президентських перегонів.

Володимир Зеленський вважає, що повинен виграти, аби "дати країні шанс". Також він підкреслив, що за посаду триматися не буде.

"Після того, що було зроблено за ці п'ять років, я вважаю, що я не можу взагалі мовчати. І повинен виграти для того, щоб дати шанс країні. Якщо я не впораюся з цим шансом, я зубами триматися не буду", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Як повідомляв "Знай.ua", "Час саджати!": Пальчевський розклав "по поличках" усі 5 років Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що у штабі чинного гаранта та кандидата у президенти Петра Порошенка активізували увесь "чорний арсенал" фейків та звинувачень, аби максимально вдарити по опоненту Володимиру Зеленському перед вирішальним туром виборів 21 квітня.