У штабі діючого гаранта та кандидата у президенти Петра Порошенка активізували увесь "чорний арсенал" фейків та звинувачень, аби максимально вдарити по опоненту Володимиру Зеленському перед вирішальним туром виборів 21 квітня.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Відповідні "брудні месседжі" команди Порошенка оприлюднили на офіційній сторінці штабу слуги народу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Друзі, максимальна мобілізація на п'ятницю! Прошу долучитися. Прошу надіслати дане повідомлення 10 друзям, вмикайтеся. Дамо відсіч реваншу разом! У нас залишився усього один день, щоб завдати вирішального удару по силах реваншистів. Цілий день,щоб клеїти, роздавати листівки, наліпки, мотивувати прийти людей проголосувати 21 квітня за Україну, а не за малоросів", - йдеться у месседжі штабу Петра Порошенка.

Наступні вприски містять ідеї про те, що "Зеленський - це Коломойський, а не Голобородько" та "слуга народу - президент наркоманів".

"Ну все! Останній симптом падіння диктатора — монументи для увіковічнення своєї "слави". Петро Олексійович створив свою власну бібліотеку "чорного піару" та опублікував у себе на каналі", - йдеться в реакції Зе!Команди.

Нагадаємо, нинішня президентська кампанія, напевно, є найбруднішою за всю історію України. Причому весь бруд ллється тільки на одного кандидата - Володимира Зеленського, якого звинувачують у всіх смертних гріхах і вже встигли охрестити наркоманом.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Причому його опонентам все одно, що він публічно здав аналізи, які підтвердили в його крові відсутність наркотичних речовин.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський в ефірі політичного шоу "Право на владу" поставив всі крапки над І в скандалі з ПриватБанком і зв'язках з олігархом Ігорем Коломойським.

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського повідомила, що кожен бажаючий може допомогти не допустити фальсифікації виборів.