Володимир Зеленський в ефірі політичного шоу "Право на владу" поставив всі крапки над І в скандалі з ПриватБанком і зв'язках з олігархом Ігорем Коломойським.

"У питанні Приватбанку треба краще розібратися. Рішення по Привату - глобальне і проблемне для наступного президента. Але для цього - ні. Сьогодні суспільство отримало відповідь - хто маріонетка Коломойського. Я не знаю, пана Вовка, я говорю з Коломойським тільки з приводу 1+1. Я буду робити все, щоб ПриватБанк був стабільним банком в Україні і не вплинув на економічні питання. Я не зможу віддати Коломойському 2 млрд - у мене їх немає, я точно можу сказати, що не буду бурати участі ні в яких корупційних схемах, щоб комусь щось повертати", - заявив Зеленський у відповідь на запитання журналістки Соні Кошкіної.

"У нас з Коломойським - телевізійне партнерство. Якщо я порушу закон - я піду сам. За Ігоря Коломойського я страждати не буду. Я думаю про свою сім'ю і тепер буду думати про Україну. Якщо Коломойський буде викритий в якійсь схемі - я виходжу з бізнесу, я виходжу із Квартал 95, я не буду виходити із президенства, як хтось 5 років з якоїсь фабрики. Гладковський і Зеленський заробляють на крові, на армії. Я - на бізнесі", - відповів Зеленський головному редактору "РБК" Сергію Щербині.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Нагадаємо, у разі, якщо відомий комік Володимир Зеленський стане президентом, він планує здійснити ряд змін в процесі роботи "гаранта". Так, Володимир Зеленський хоче позбутися від бортів №1 і переїхати з Адміністрації президента. Він бажає працювати в невимушеній обстановці.

Про це стало відомо завдяки недавньому інтерв'ю Володимира Зеленського в одному з українських видань.

Нагадаємо, Геращенко пояснив, за що бореться Порошенко: президентство тут ні до чого.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів про небезпеки для сім'ї та спілкуванні з Аваковим.

Знай.uа писав Жванія розповів про заборону Порошенко залишати країну.