У педагогічному університеті імені Драгоманова працює деканом Алла Зернецька, яка доводиться сестрою дружині кандидата в президенти Петра Порошенка, Марині. І, якщо вірити повідомленню з Telegram-каналу "ХК", то всі аудиторії ВНЗ завалені листівками з "чорнухою" на головного опонента Порошенка - Володимира Зеленського.

Листівки проти Зеленського активно поширюються у ВУЗІ, підконтрольному Марині Порошенко

Адміністрація каналу не виражає ніяких прямих звинувачень. Судячи з тексту, лише зіставляє факти, і потім наводить цитату відомого пропагандиста Кисельова: "Збіг? Не думаю".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Зеленський дав клятву українським героям: "всі Повернуться".

Шоумен записав нове відеозвернення, в якому висловив подяку всім військовим, які стали на захист України від російської агресії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я хочу подякувати нашим військовим, кожному з вас. Дякую за підтримку! Ви для мене, для кожного українця справжні герої, герої не з фільмів, не з книг, а реальні герої, які захищають свободу і демократію України... Спасибі всім – від Широкиного до Станиці Луганської, кожному патріоту", — сказав Зеленський.

Спасибі всім, хто захищає Україну, як на фронті, так і в тилу. Наші нацгвардейцы, наші льотчики, наші моряки, наші полонені. Кожного пам'ятаємо. Всіх повернемо. Обов'язково! Я вас не підведу!" — сказав кандидат у президенти.

До українським бійцям зі словами подяки звернулися і колеги Зеленського, актори "Кварталу 95" Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Знай.uа писав про те, що Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням про допомогу для збору грошей на лікування онкохворим дітям.

Нагадаємо, план Зеленського: 10 перших кроків після другого туру.

Нагадаємо, Владимир Зеленский звернувся до українців перед другим туром виборів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, команда Володимира Зеленського представила нових експертів.