Кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський, який з великим відривом переміг конкурентів у першому турі виборів, звернувся до Збройних сил України, заявивши, що не підведе їх і поверне в Україну всіх полонених.

Шоумен записав нове відеозвернення, в якому висловив подяку всім військовим, які стали на захист України від російської агресії.

"Я хочу подякувати нашим військовим, кожному з вас. Дякую за підтримку! Ви для мене, для кожного українця справжні герої, герої не з фільмів, не з книг, а реальні герої, які захищають свободу і демократію України... Спасибі всім – від Широкиного до Станиці Луганської, кожному патріоту", — сказав Зеленський.

Дякую всім, хто боронить Україну - як на фронті, так і в тилу. Я вас не підведу!

Geplaatst door Владимир Зеленский op Dinsdag 9 april 2019

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Спасибі всім, хто захищає Україну, як на фронті, так і в тилу. Наші нацгвардійці, наші льотчики, наші моряки, наші полонені. Кожного пам'ятаємо. Всіх повернемо. Обов'язково! Я вас не підведу!" — сказав кандидат у президенти.

До українських бійців зі словами подяки звернулися і колеги Зеленського, актори "Кварталу 95" Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Нагадаємо, План Зеленського: 10 кроків слуги народу після другого туру.

Нагадаємо, Володимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром виборів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда Володимира Зеленського представила нових експертів.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням про допомогу для збору грошей на лікування онкохворим дітям.