Відомий український шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням про допомогу для збору грошей на лікування онкохворим дітям. Відомо, що ініціатива фонду "Таблеточки" полягає в тому, щоб кошти, які отримають з продажу квитків на майбутні дебати було передано в рахунок допомоги дітям.

Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"
Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційній сторінці Володимира Зеленського в Facebook.

"Шановні кандидати в Президенти, Петро Порошенко та Володимир Зеленський! Як громадяни ми впевнені, що дебати між кандидатами в Президенти повинні бути відкритими для всіх. І у кожного громадянина повинна бути можливість купити квиток. Ми закликаємо вас відкрити продаж квитків на дебати, а на зібрані кошти подарувати шанс на життя онкохворим дітям. Грошей від продажу квитків фонду "Таблеточки" вистачить, щоб купити ліки на три місяці. Рак не має політичних уподобань. Він просто щодня забирає дитячі життя. Сьогодні ми вирішуємо, якою бути країні. Щодня ми вирішуємо, чи будуть жити діти, які борються з раком. І чи зможуть вони проголосувати на виборах Президента України. У вас є 24 години на відповідь.", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Кандидати в президенти Володимир Зеленський підтримав дану ініціативу.

"Чудова ініціатива! Підтримую.", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що основним аргументом противників кандидата в президенти України Володимира Зеленського є те, що нібито у нього немає політичної команди. У відповідь на ці звинувачення Володимир Зеленський побіцяв представити свою команду до другого туру виборів. І вже почав це робити. Команда кандидата в президенти назвала головних радників Зеленського з різних питань - всі вони відомі і з відповідним досвідом.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли українцям, як змінити місце голосування: всього три кроки.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зворушливо звернувся до бійців ООС: я вас не підведу.

Також Знай.uа писав, Садовий зробив важливу заяву про розпад "Самопомочі".