Кандидат у президенти Володимир Зеленський упевнено спростував закиди опонента про відсутність чіткого плану на посаді глави держави.

Володимир Зеленський

Про це розповіли представники Зе!Команди ідеолог передвиборної кампанії Русланом Стефанчук і експерт штабу з економічних питань Данило Гетманцев.

Десять перших рішень Зеленського

Запросить Великобританію і США в нормандський формат.
Заплановановізити до канцлера Німеччини Ангелі Меркель, президенту Франції Эмманюэлю Макрону і президентові США Дональду Трампу. Президент Зеленський готовий до прямих переговорів з Росією за участю міжнародних партнерів, а з бойовиками терористичних організацій ЛНР і ДНР переговорів не буде.

Усуне конкуренцію між Міноборони і Генштабом. В команді поки що римають у таємниці реалізацію цього плану.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Призначить чесних суддів Вищого антикорупційного суду. Зеленський довіряє результатами конкурсу, який був проведений за участю міжнародних експертів.

суд
суд

Закон про медіацію. У людини повинен бути вибір: йти в суд або використовувати систему альтернативних способів вирішення спорів.


Економічний блок законопроектів. П'ятивідсоткова податкова амністія, податок на виведений капітал і Служба фінансових розслідувань. Зеленський хоче,щоб амністія стартувала з 2020 року. Також він попросить Раду ратифікувати конфенцию MCAA про міжнародний обмін податковою інформацією - це дозволить автоматично дізнаватися про рахунки і компаніях громадян за кордоном.

Володимир Зеленський

Внесе кандидатури голів Міноборони, МЗС, СБУ і ГПУ. Обіцяє озвучити прізвища до 19 квітня.

Пакет законопроектів про народовладдя. Ідея - врегулювати загальнонаціональні та місцеві референдуми і узаконити народні петиції; процедура відкликання нардепів; процедура імпічменту президента.

Верховна Рада
Верховна Рада

Аудит держави. Зеленський створить при президентові консультативний орган з експертів, у тому числі міжнародних, які проведуть аудит протягом трьох-чотирьох місяців.

Запровадить "таємний план" для Ради. Зеленський хоче налагодити співпрацю з депутатами. А якщо співпраці не вийде, обіцяють впровадити інші варіанти, "що багатьох здивують".

Реформує Адміністрацію президента. Зеленський збирається оновити АП і прибрати так званих кураторів. На думку його команди, АП повинна виконувати дві функції: канцелярії органу, який напрацьовує нові ідеї і дає поштовх".

Нагадаємо, Володимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром виборів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда Володимира Зеленського представила нових експертів.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням про допомогу для збору грошей на лікування онкохворим дітям.