Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського представила нових експертів, в число яких увійшли екс-перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер – транспорт і інфраструктура, і екс-перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін – інформаційна і мовна політика, загальнополітичні питання.

У розширеному списку, який ЗМІ побачили у вівторок, знаходиться також почесний президент і керівник практики банківського та фінансового права юркомпанії Jurimex Данило Гетманцев – оподаткування, публічні фінанси, банківське право, а також голова ГО "Всеукраїнська організація "Зелений фонд" Олег Бондаренко – екологія, правові питання.

Володимир Зеленський

Крім того, в цей список увійшли завідувач кафедри права Київського національного лінгвістичного університету Олександр Мережко – E-government і народовладдя, засновник школи мерів і екс-претендент на пост мера Хмельницького Руслан Рохов – місцевий та регіональний розвиток, юрист Hillmont Partners Вадим Галайчук.

Що стосується більш ранніх учасників команди Зеленського, то серед них: колишні міністри – фінансів Олександр Данилюк і економрозвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, а також екс-заступник міністра юстиції Руслан Рябошапка.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Володимир Зеленський

Безпосередньо представниками команди "Зе!" названі спікер Дмитро Разумков, глава передвиборчого штабу Іван Баканов, ідеолог партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук, координатор Олександр Корнієнко, координатор діджитал напрямку Михайло Федоров і Святослав Юраш.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що кандидат у президенти нашої країни Володимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром вибором. У штабі "слуги народу" поінформували, як змінити місце голосування тим українцям, які в день голосування перебуватимуть не за місцем прописки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний комік і шоумен Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці ролик, на якому він плаває в басейні. Крім того, він порадив українцям займатися таким видом спорту.

Також "Знай.uа" писав, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський разом з іншими учасниками студії "95 Квартал" записали відеозвернення до українських військовослужбовців, в якому подякували їм за мужність і висловили свою підтримку.