Кандидат у президенти України Владимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром вибором. Про це повідомляється в Telegram-каналі Зе! команди.

Так, в штабі кандидата розповіли, як змінити місце голосування тим українцям, які в день виборів будуть знаходиться не за місцем прописки.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Якщо ви не будете або з якихось причин не можете голосувати за місцем реєстрації, вам потрібно не пізніше 15 квітня звернутися у відповідні центри реєстрації та підтвердити місце голосування! Навіть якщо ви змінювали місце перед першим туром виборів", - сказано в повідомленні.

Крім того, у Зеленського поділилися детальною інструкцією, як правильно змінити місце голосування.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

- Знайти найближчий до себе Державний реєстр виборців на офіційному сайті drv.gov.ua/;

- Надати в реєстр оригінали документів: паспорт, а також довідку по навчанню, місця роботи, про право власності або оренду житла, документи про робоче відрядження або довідку від Зе! Команди - посилання в сторіз;

- Написати там заяву про прохання тимчасово змінити місце голосування.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Зараз у Державних реєстрах виборців вже формуються черги! Зробіть все заздалегідь!", - підсумували в штабі.

Нагадаємо, у команді кандидата в президенти, відомого українського коміка Володимира Зеленського заявили, що біля одного з офісів партії плануються провокації. Так, у столичних вищих навчальних закладах досить активно набирають студентів для участі в сумнівній акції і пропонують за це матеріальну винагороду.

Раніше Знай.uа повідомляв, Петро Порошенко дав офіційну згоду щодо участі в дебатах з Володмиром Зеленським перед другим туром виборів президента України.

Також Знай.uа писав, фінансовий експерт спрогнозував перші економічні кроки Володимира Зеленського у разі перемоги на виборах президента. За словами фінансового експерта, якщо Володимир Зеленський щирий у своїх заявах про "Роттердам+", тарифи та ринкові ставки, то він повинен все це скасувати або хоча б переглянути.