Гуморист Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський 25 січня відзначає свій 41-й день народження. Що думають про намір балотуватися у президенти України люди, котрі знали його ще задовго до появи на телебаченні?

Юлія Трецькова-Каюн (однокласниця, хореограф, педагог)

Вона вважає Зеленського лідером ще з дитинства, у школі постійно брав ініціативу у свою руки і виділявся яскравим талантом, темпераментом.

Володимир йшов до своєї мети впевнено, не здаваючись, коли помітить перешкоди на шляху:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Як друг - він людина з великої літери. Дуже порядний, людина слова, не стане ділити и на чорне - біле і навпаки. Я особисто за Зеленського як за політика. Свій вибір вже зробила, пересварилася з мільйоном людей в соцмережах, але буду голосувати за Зеленського, тому що йому довіряю. Так, він не відає в політиці - а хто відає все? Зате він може зробити людей щасливими. Як президент він повинен розставити все по своїх місцях. Люди не повинні бідувати. Потрібна стабільна ситуація, яка виведе нас на якийсь успішний кордон, хай не одразу, але принаймні ми перестанемо животіти в убогості. Люди перестануть виїжджати за кордон, як зараз, залишаться тут розвивати Україну. Цього я особисто чекаю від нього".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Втім, однокласниця попереджає Зеленського: політика – не надто приємна справа, треба бути готовим до критики та підніжки з боку конкурентів.

Валентина Ігнатенко (завуч гімназії №95, організатор першої гри КВН в житті Володимира Зеленського)

Ця жінка згадує з теплотою не тільки самого Зеленського, а й весь його клас. Учні були активними, але найбільше не любив програвати Володимир, після численних вистав у гімназії дорога у КВК була вже вирішеним питанням:

Володимир Зеленський, автор "Кварталу 95", кандидат в президенти України
Володимир Зеленський, автор "Кварталу 95", кандидат в президенти України

"Вечірній Квартал" дивимося постійно, обмінюємося думками в учительській - вони у всіх різні. Звичайно, Володимир здатний бути президентом, чому ні? Перш за все, Володимир Зеленський - це розумна людина з юридичною освітою. Які мої мрії може втілити Зеленський-політик? Щоб наша країна зажила при нормальному, чесному президенті! Він сам сказав: чесність повинна бути. Нехай він іде й нехай б'ється. Він наш учень, дуже талановитий, ми в нього віримо", - коментує Ігнатенко в "КП".

Дивіться: Зеленський у "Кварталі 95" про президентство

Сергій Жуков (однокласник)

Однокласники після школи взагалі не бачать змін у характері Зеленського. Він постійно займався двома речами: спортом і гумором, все це супроводжує його і зараз.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Хоча міг інколи і покурити на перерві, але Сергій жартує – ну з ким не бувало.

"Дівчата, звичайно, захоплювалися. У старших класах - все більше і більше. Якщо ж говорити про президентство, то йому потрібна міцна команда. Добре, що він зараз в соцмережах збирає відгуки людей - думаю, це важливо і правильно. Він - сильна людина і, коли за щось береться, доводить справу до кінця. Навряд чи Вова буде відступати", - додав Жуков.

Дивіться: перший з'їзд партії Зеленського "Слуга народу"

Дивіться: Як повинен жити українець? (Володимир Зеленський)

Нагадаємо, Зеленський видав свій головний секрет.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський завдав удару Пшонці і Януковичу. Також "Знай.ua" писав, передвиборчу кампанію Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу".