Днями офіційно зареєстрована політична партія "Слуга народу" в компанії свого незмінного лідера гумориста Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського провела перший з'їзд. Менш за все це нагадувало традиційні заходи такого типу.

Жодного пафосу, дорогих забаганок та інших атрибутів розкоші – тільки бургери і посмішки:

"Це зовсім не те, що ви подумали. Це з'їзд політичної партії "Слуга Народу". Як вам такий формат?", - йдеться в коментарі до фото.

Українці одразу висловилися з цього приводу і більшість формат Зеленського підтримали. Сподобалося те, що все було скромно, а не у "стилі Пшонки", та й порівняння з президентом США Дональдом Трампом теж були:

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Кандидат у президенти України 2019 Володимир Зеленський
Кандидат у президенти України 2019 Володимир Зеленський

"Трамп бургерами теж пригощав", " А я в нього вірю. Може бути, у нас з'явиться Президент, якому буде не наплювати. Може бути, у нас з вами хоч трохи життя стане кращим. Нам зараз говорять, що можна прожити на 30 грн в день. Послухайте, яка єресь! Молока 100 грн в день, 1 яйце, 1 шматочок хліба. Пальто 1 на 10 років! Про решту я вже не кажу, здохну, якщо оберемо президента зі старої гвардії", " Молодець Зе, без ікон, позолоти і Шанель. Так тримати, набрид совковий партактив і комсомолки на шпильках ...", " А мені подобається, простенько і зі смаком. Чого такий переполох в політичній тусовці?", " А хтось із Вас шановні хоч раз щось подібне до цього формату за ці роки Незалежності України від наших "нинішніх політиків" бачив ??? Красунчик Вовка !!! Так тримати !!!", - пишуть у коментарях.

Дивіться: перший з'їзд партії Зеленського "Слуга народу"

Дивіться: "Я іду в президенти України", - Володимир Зеленський

До речі, порівняння Зеленського із Трампом не випадкові. Як відомо, нещодавно президент США влаштував за свій рахунок званий обід в Білому домі для команди з американського футболу Clemson Tigers ("Тигри Клемсона"), щоб відсвяткувати їх перемогу над Алабама в Національному чемпіонаті плей-офф серед коледжів.

Трамп влаштував прийом у Білому домі
Трамп влаштував прийом у Білому домі

Меню обіду президент (до речі, великий любитель фастфуду) склав, виходячи виключно зі своїх особистих переваг. Головною стравою стали бургери з мереж McDonald's, Wendy і Burger King. Також на столі була піца і багато різних соусів.

Трамп влаштував прийом у Білому домі
Трамп влаштував прийом у Білому домі

Трамп влаштував прийом у Білому домі
Трамп влаштував прийом у Білому домі

Трамп влаштував прийом у Білому домі
Трамп влаштував прийом у Білому домі

Дивіться: Трамп влаштував вечерю у Білому домі

Нагадаємо, прихильник Порошенка розповів, що думає про Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", фаворит Зеленського судиться за українську музику. Також "Знай.ua" писав, Зеленський розповів, як його родина відреагувала на рішення балотуватися у президенти.