Телеведучий Андрій Пальчевський звернувся до українців напередодні дебатів між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, які відбудуться увечері 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Відповідне відеозвернення Пальчевський опублікував на своєму Telegram-каналі.

"Усі ми хвилюємося, чи не буде з боку нашого дорогого Петруші вибриків типу вчорашнього ПриватБанку, коли бабусі по всій Україні схопилися за серце, які мають там якісь заощадження. Немає для цієї сволоти - іншого слова він просто не заслуговує - абсолютно нічого святого", - відзначив телеведучий.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Пальчевський додав, що Порошенко усіма силами тримається за владу, хоча уже відчуває близький кінець.

"Наше завдання - змусити нового президента розібратися з усіма тими, хто вкрав мільярди покарати і, головне - закріпити результат цьогорічних виборів, коли усі молоді люди - від 18 до 80 - молоді серцем - обирають для України майбутнє, а не липке олігархічне минуле. Не таких, як Порошенко, Янукович, Ющенко - організаційна злочинна банда. Пора саджати", - резюмував телеведучий.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Володимир Зеленський

"Три місяці ми працювали, це все волонтери в політиці. З цими людьми ми будемо будувати Україну, яка не є молодшою сестрою Росії, не є корумпованим партнером Європи",- відзначив слуга народу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда Зеленського повідомила, що кожен бажаючий може допомогти не допустити фальсифікації виборів.

вибори в Україні
вибори в Україні

Відповідний пост з'явився в Telegram-каналі команди політика.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський в ефірі політичного шоу "Право на владу" поставив всі крапки над І в скандалі з ПриватБанком і зв'язках з олігархом Ігорем Коломойським.