У чинного гаранта Петра Порошенка немає ніяких шансів на другий термін президенства. А наступним керівником України стане Володимир Зеленський. У цьому переконаний політолог Андрій Пальчевський.

Політичний діяч, перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, телеведучий Андрій Пальчевський розповів про шанси президента Порошенко на другий термін і про те, хто зустрінеться в другому турі з Володимиром Зеленським. Про все це він висловив свої думки в інтерв'ю виданню Рoliteka

"Ніяких шансів у Петра Порошенка нема в 2019 році… Рейтинг Зеленського у два рази перевищив рейтинг Порошенка… У Порошенка найбільший антирейтинг серед політиків", - зазначив Пальчевський.

Андрій Пальчевський переконаний, що у другий тур Петро Порошенко не вийде. І йому не вдасться це зробити навіть з допомогою ЦВК, оскільки на сьогоднішніх виборах "диктатури Порошенка в ЦВК не бууде", вважає політолог.

За прогнозами Пальчевського, у другому турі президентських виборів Зеленський зустрінеться з Тимошенко. Політолог не сумнівається у перемозі Зеленського. І це приведе до великих змін: "наш світ моментально перевернеться".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На думку Пальчевського, навіть якщо Порошенко потрапить до другого туру, йому потрібно "швидко пакувати валізи", оскільки він його програє.

"Я вас завіряю, що навіть якщо Порошенко теоретично заходить на друге місце – це лише відлік його кінця. Тому що уявляєте, далі кажуть: "переміг Зеленський". Хто буде з Порошенком розмовляти? Що йому пригадають? Долар по 13? Закінчену війну за два тижні? Йому пригадають на другий же день: Гонтареву, скандал з танками, Роттердам.. Я вас завіряю, моментально наш світ перевернеться", - зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, Кость Бондаренко пояснив унікальність нинішніх виборів

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт розповів про роль Зеленського в політиці

Також Знай.ua писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах