В суботу і неділю, 11 і 12 травня на більшій частині території України очікується похмура погода з дощами.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

"Поки десь періодично з'являється сонце, треба швидко встигнути його зафіксувати і підставити носа для нових веснянок, бо незабаром - знову дощі. 11-12 травня в більшості областей України переважатиме волога погода з періодичними дощами". Наталка Діденко

Дощ в Україні
Дощ в Україні

Синоптик розповіла, якою буде температура повітря в Україні на цих вихідних, 11 і 12 травня. Для порівняння синоптик розповіла і про погоду в Європі.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Температура повітря підвищиться і дощі можуть в теплій атмосфері супроводжуватись грозами. Протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах + 16 + 22 градусів. Уночі буде, звичайно, холодніше, + 6 + 13 градусів. Для порівняння, як там у людей - у Німеччині та навколишніх країнах холод, нижче 10 градусів, а на півдні Іспанії і в Португалії спека +30 градусів. Тому наші близько + 17 + 22 градусів – кращі". Наталка Діденко

Похолодання та дощ
Похолодання та дощ

Синоптик представила і детальний прогноз погоди на вихідні в Києві. За її словами, в українській столиці, як і раніше будуть опади і можливі грози.

"У Києві вихідні, 11-12 травня, обіцяють періодичні дощі, але теплі - вдень 18 + 20 градусів. Можлива гроза". Наталка Діденко

Дощ
Дощ

Нагадаємо, що дощі все ніяк не збираються припинятися і у суботу вони пройдуть по всій території країни. Їх не уникне ні одна її частина. Дощ буде несильним, але з грозами. Є і хороші новини, стане трохи тепліше, а вітер посилюватися не буде.

На Заході в суботу почне потроху теплішати і вдень, і вночі, скрізь дощі з грозами. Температура в західних областях вдень від +16 до +20 градусів, а вночі від+6 до+9 градусів. Вітер західний 5-10 м/с.

Як повідомляв портал Знай.uа, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур.

Також Знай.uа писав, що погода випробує українців на міцність в травні. Нас чекає температурна аномалія.