Художниця Алевтина Кахідзе відповіла на висловлювання міністра соцполітики Андрія Реви про мешканців тимчасово окупованих районів Донбасу малюнком. Там зображено її матір, яка померла у черзі на контрольному пункті в'їзду-виїзду.

На картині художниці матір зображена зі словами "Пане міністре, їй не вистачило терпіння, вона померла".

Нещодавно у сюжеті британському каналу BBC Рева сказав: "Всі, хто був проукраїнські, ті виїхали. А той, хто хоче отримувати дві пенсії, там і тут, - нехай потерпить. Мені їх не шкода ніколи абсолютно. Мені шкода тих солдатів і офіцерів і їхні родин, які вбиті там, за цих мразів".

Пізніше Рева заявив, що його слова були вирвані з контексту. Оскільки з цілого пігодинного інтерв’ю в сюжеті використали тільки одну його фразу. Автор сюжету використовувала її як ілюстрацію нібито його особистого ставлення до всіх без винятку громадян України, які проживають на окупованій території.

"Особисто я вважаю, що тим громадянам України, хто зі зброєю в руках воює проти власної країни, убиває наших солдат і офіцерів, платити пенсії неприпустимо. Саме цю категорію українських громадян я вважав, вважаю і буду вважати негідниками, які самі себе поставили за межі правового поля", - зазначив він у Facebook.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

🇬🇧👇Мої британські знайомі найчастіше задаються питанням, як новообраний український президент України планує вирішувати питання війни. Представляють його тут у новинах переважно так: «комедіант без політичного досвіду». Зараз, коли всі побачили цей репортаж в ефірі BBC World, найчастіше, що я чую - здивування. Тим, що, виявляється, в Україні ще триває війна. І це не про те, що людям не цікаво. Адже усі, з ким спілкуюся в Британії, щиро співчувають, все розуміють, щойно починаєш пояснювати, і допомогли би чим могли. P.S. Дякую моїм дорогим колегам за цю величезну роботу, довіру, і що знімали зі мною, часом, із 4 ранку до 10 вечора. ... 🇬🇧New Ukrainian president hasn’t been inaugurated yet as a new thread is coming. Putin’s decision on Russian passports at the parts of Ukraine taken by the Russian backed fighters is a one more challenge that Volodymyr Zelensky - a comedian with no political experience - will face, apart of 5 years of war. And it’s been taking lives not only by shelling, here’s what we saw in #Donbas.P.S. Many thanks to the all people who spoke to us and to my amazing BBC colleagues for the hard work and trust, and for filming sometimes from 4 am. Ed Ram Heath J Black

Geplaatst door Olga Malchevska op Vrijdag 26 april 2019

Нагадаємо, озвірілий водій вихопив "пушку" і розправився із маршрутником: скандальне відео.

Як повідомляв раніше Знай.ua, стрункий Гройсман розсекретив "дієту": у Реви з'явився конкурент. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прокоментував стрімкі зміни у своїй зовнішності, які немало подивували українців. Гройсман не дотримується жодної дієти, однак обмежив вживання деяких продуктів.

Також Знай.ua писав про те, що лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко спрогнозував дії топових фігур "політичного Олімпу" після оголошення ЦВК результатів виборів президента України у вівторок, 30 квітня.