Святослав Вакарчук анонсував свою партію, чим викликав хвилю обурення в українців.

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який вже встиг невдало "сходити" в політику, планує йти на парламентські вибори з новою партією, яка отримала назву "Голос". А в середу, 15 травня, Вакарчук сам побічно підтвердив ці чутки своїм новим постом в Facebook.

У своєму дописі Вакарчук закликав українців прийти 16 травня о 11:00 до музею історії України.

"Друзі, приходьте завтра на оглядовий майданчик біля музею історії України, щоб почути разом зі мною новий голос", – написав музикант.

Друзі, приходьте завтра на оглядовий майданчик коло музею історії України, щоб почути разом зі мною новий голос. ✔...

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Святослав Вакарчук op Woensdag 15 mei 2019

Більшість українців сприйняла цю ідею негативно з двох причин. По-перше, Святослава Вакарчука розкритикували за обраний ним час для презентації своєї нової політичної сили. Українці звернули увагу музиканта на те, що в анонсований час основна більшість працює. Тоді виникає логічне запитання – для кого ж цей проект?

"Середній клас в цей час 90% на роботі. Тобто, це за визначенням проект не для них. А для кого? Для пенсіонерів? Безробітних?", - пишуть українці.

А по-друге, багато хто незадоволений самим фактом повторного "походу" Вакарчука в політику, адже він вже отримав негативний досвід у цьому. Вакарчуку також закидають його прихильність до екс-президента Порошенка.

"Що Порох дозволив йти на вибори?", - задають риторичне апитання музиканту.

Нагадаємо, наміри Вакарчука не стали сюрпризом для громадськості. Після того, як він відмовився брати участь у виборах президента, багато політичних експертів прогнозували його появу в парламенті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Майкл Щур розніс відеозвернення Вакарчука

Також Знай.ua писав, Тарас Чорнорвіл пояснив похід Вакарчука в Раду його власними амбіціями.