Дату останнього дзвоника визначає кожний навчальний заклад окремо. В 2019 захід проведуть у різні дні, але вже відомо, що пройти святкові лінійки повинні до 31 травня.

Останній дзвінок для перших класів в Україні в більшості шкіл продзвенів 20-21 травня. Такою була пропозиція Міністерства освіти. Для других-восьмих пропонують дати 23-24 травня, а для випускників – 24 та 31 травня.

Останній дзвінок

Втім остаточну дату і час, а також форму святкування повідомлять батьків керівники шкіл. Зокрема, останній дзвінок 2019 Київ почує у п'ятницю, 31 травня.

урочиста лінійка

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ЗНО

Дати випускних балів залежать від зовнішнього незалежного оцінювання, яке цьогоріч триватиме до 13 червня включно. У Четвер 23 травня, школярі проходить зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

Відповідно, випускні бали 2019 в Україні пройдуть в період з 24 травня по 24 червня. Атестати випускникам 11-х класів урочисто вручать 26 і 27 червня.

Перший дзвінок 2019

Перший дзвінок 2019 в Україні традиційно продзвенить в більшості шкіл 1 вересня, у вівторок. А ось за парти на навчання школярі сядуть вже 2 вересня, у середу.

Останній дзвінок 2019 у ДНР

Так звана "Донецька народна республіка" вирішила слідувати прикладу Москви. Школи окупованого Донецька відпустять дітей на канікули після урочистої лінійки, яка пройде у п'ятницю, 24 травня.

Нагадаємо, українці шокувала нова подія в одній зі шкіл. На черговому святі дівчинку, мама якої не здала гроші на торт, залишили без ласощів. Дитині просто вказали на двері.

Як повідомляв раніше Знай.ua, школярам пояснили, як дізнатися результати ЗНО онлайн.

Також портал Знай.ua писав, що гучний скандал "прославив" мелітопольський дитсадок на всю країну. Дітей змушували марширувати під "Катюшу".