Вже зовсім скоро розпочнеться жаркий сезон відпусток, а тому практично кожен українець замислюється про морськмй відпочинок. Так, не всякий може собі дозволити закордонні канікули, а от на рахунок України, то добірка морських курортів нижче доведеться дуже до речі кожному мандрівнику.

одеський пляж
одеський пляж

Коблево (Миколаївська область)

Цей курорт можна назвати селищем контрастів. Тут можна оселитися в апартментах класу "Люкс", які відправлять в фешенебельну Европу, так і більш скромне житло - наприклад намет під відкритим небом.

Коблево

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Затока, Одеська область)

Затока унікальна тим, що відпочиваючи на цій території, можна вибрати, в якій воді ви хочете плавати: солоній чи прісній. З одного боку Затоки - Чорне море, а з іншого - Дністровський лиман. Незважаючи на те, що місто знаходиться в безпосередній близькості до Одеси, ціни там значно нижчі.

Затока

Залізний Порт (Херсонська область)

Місто ще називають "херсонським Лас-Вегасом", як раз-таки через бурхливе нічне життя. Саме з цієї причини тут частіше відпочиває молодь. В Залізному Порту досить глибоке, відкрите море і мінімальна концентрація медуз.

Залізний Порт

Лазурне (Херсонська область)
Це недорогий і більше сімейний курорт на березі Чорного моря. Присутні тут оздоровчі табори та пансіонати, а також готелі різного рівня комфорту. Непоодинокими також є різні фестивалі та концерти.

Кирилівка (Запорізька область)

Популярний курорт на Азовському морі з помірним кліматом і безпечному морем. Часто сюдя люблять приїжджати з дітьми, якраз-таки через мілке та теплого моря. У селищі збудовано найбільший в Україні аквапарк "Острів скарбів".

Скадовськ (Херсонська область)

Курорт може похвалитися цілющими грязями і джерелами, а морське повітря збагачене солями хлору і йоду. Родзинкою курорту є Джарилгач - острів між затокою і морем. Острів безлюдний, тому його природу вдалося зберегти в первозданному вигляді. Але, варто відмітити, що через теплеого море, навали медуз тут не є рідкістю.

Нагадаємо, що парламентарії захотіли змінити тривалість відпусток.

Також, стали відомо, чим займалися відпускники за часів відсутності Інтернету і телефонів.