У Києві в оодному з супермаркетів на Березняках чоловік напав на дитину. Так, стоячи в черзі, він спробував скрутити шию хлопчика.

Неадекватная мразина пыталась свернуть ребёнку шею в супермаркете на Тычины (Березняки). Просто так. Видео: Рутковский В.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 24 mei 2019

Момент потрапив на камеру відеоспостереження, записом з якої поділився у Facebook "Київ Оперативний". Уточнюється, що інцидент стався в магазині на проспекті Павла Тичини.

На ролику видно чоловіка у синій кофті, який разом з іншими покупцями стоїть біля каси.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Потім він підходить до хлопчика за його спиною, щось говорить йому, хапає дитину за голову і повертає її. В результаті жінка заступилася за школяра, і кілька разів вдарила нападника.

У мережі обурилися через неадекватну поведінку чоловіка. Багато припустили, що він психічно нездоровий, або знаходився під впливом наркотичних речовин або алкоголю.

"Його треба було здавати в поліцію! Це ж маніяк! Подивіться, як він боровся з бажанням фактично вбити і все таки прийняв спробу це зробити", – написала в коментарях одна з користувачок.

Нагадаємо, у повітряного судна відмовив двигун. Трагедія сталася в п'ятницю, 24 травня, на Філіппінах біля узбережжя острова Лусон. Там військовий літак North American OV-10 Bronco виконував тренувальний політ. Все йшло добре, поки штурмовик не почав заходити на посадку в аеропорт міста Кавіте, пише видання Кореспондент.

У цей момент у літака Збройних сил Філіппін раптово відмовив двигун. На щастя, пілоти змогли катапультуватися. Вони опинилися в морі. Їх врятував випадково місцевий рибалка, який опинився поблизу місця авіакатастрофи.

Нагадаємо, у жахливій авіакатастрофі загинули всі: літак з туристами впав у море, страшні подробиці.