Нещодавно стало відомо, чому колишній головний тренер збірної України Олег Блохін добирався до Олімпійського стадіону в Баку на інвалідному візку, а не на своїх двох.

Екс-тренера збірної України помітили в Баку на фіналі Ліги Європи в інвалідному візку. І це викликало питання про стан здоров'я володаря "Золотого м'яча-1975" і шалене занепокоєння у фанатів.

За інформацією Sport Arena, нещодавно Блохін переніс операцію на спині у зв’язку із грижею. Як повідомили лікарі, хірургічне втручання пройшло успішно. В даний момент 66-річний українець проходить процес реабілітації.

Олег Блохін
Олег Блохін

За інформацією видання, 66-річний українець переніс операцію на спині через грижу. Хірургічне втручання пройшло успішно. Екс-тренер і футболіст Динамо проходить процес реабілітації, а лікарі рекомендували йому дозувати навантаження при ходьбі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що Олег Блохін - один з найкращих радянських футболістів в Україні, провів 432 матчі за "Динамо" і забив 215 голів. Також виступав за австрійський "Форвертс" і кіпрський "Аріс".

Як тренер Блохін працював з низкою грецьких клубів, а також тривалий період очолював ФК "Москва" і київське "Динамо", а головним досягненням для Блохіна стало вихід збірної України в 1/4 фіналу Чемпіонату світу 2006 в Німеччині.

Нагадаємо, Челси - Арсенал: Блохин встревожил появлением на финале Лиги Европы, легенду сложно узнать.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Зінченко терміново звернувся до фанатів перед важливим матчем.

Как ранее сообщал Знай.ua, Испания и Италия выиграли первые матчи отбора Евро-2020.