Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос терміново збирає на нараду керівництво МЗС, Генштабу, ГУР МОУ та СБУ. Весь шум через провокаційне відео, на якому Румунія анексує українську частину Буковини після початку широкомасштабної війни Росії проти України.

Пост про це він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Навіть "травоїдні" можуть захотіти стати "хижаками", якщо ми не захищатимемо свою Державу", - написав військовий прокурор.

Анатолій Матіос
Анатолій Матіос

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Матіос зазначив, що завтра особисто внесе до Єдиного реєстру досудових розслідувань дані про підготовку (зрозумілими, але процесуально не встановленими особами) до вчинення особливо тяжких злочинів, що посягають на територіальну цілісність української держави.

"У зв’язку з викладеними у статті доводами у вівторок проведу нараду з керівництвом МЗС, Генерального штабу та ГУР МОУ, Служби зовнішньої розвідки, а також виконувачем обов'язки голови СБУ. Всі отримають законні доручення у межах кримінального провадження. Українська Держава ( хай для когось ніби і слабка) - Є! Ми будемо за неї боротися", - додав Матіос.

Нещодавно на YouTube опублікували аматорське відео про те, як у 2022 році Румунія може, з метою захисту своїх громадян, гібридно окупувати Чернівецьку область України і частину Одеської області. Спровокувати такі дії може активізація бойових дій на Сході України, аж до повномасштабного наступу російських окупаційних сил.

Нагадаємо, Богуцька розповіла про революційні плани Зеленського.

Також "Знай.ua" писав про те, що Ображений Луценко наїхав на команду Зеленського.