Погода в Львові розпочне свій тиждень не без сюрпризів.

Про це повідомив Укргидрометцентр.

Так, у понеділок, 3 червня синоптики передбачають теплу, проте мокру погоду за вікном. Дощі та грози накриють Львів та львівську область.

У понеділок на львівян очікують температурні качелі. Вдень стовпчик термометра підніметься від +12 до +25. У вівторок очікуються сильні грози, температура повітря становитиме від +14 до +24. Середа не суттєво відрізниться і зустріне українців з дощем у +15 до +24.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Синоптики попереджають, що дощі та грози пройдуть майже по всій території України. За винятком деяких північних і західних областей – там синоптики прогнозують суху і сонячну погоду.

Отже, увесь тиждень на українців чекатимуть місцями короткочасні дощі, грози і шквали 15-20 м/с. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 25-30 градусів.

Нагадаємо, що зливи та заморозки до 5 градусів: погода в червні перетворить життя українців на справжній хоррор

Також "Знай.ua" писав, що погода на 3 червня: на Україну зваляться стихійні лиха, зачиняйте вікна

Раніше портал "Знай.ua" информував, що погода на початок тижня: перші дні літа обернуться катастрофою для українців