30 травня у центрі Львова поліція затримала іноземця– громадянина Німеччини, який за присутності великої кількості людей роздягався догола.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області в Facebook.

Патрульні затримали в центрі міста іноземця-ексгібіціоніста (Увага, відео містить неприємні кадри)

Патрульні затримали в центрі міста іноземця-ексгібіціоніста (Увага, відео містить неприємні кадри) Вчора, патрульні 2 батальйону отримали повідомлення, що на площі Ринок перебуває іноземець в стані алкогольного сп’яніння та зухвало порушує громадський порядок. Патрульні зв’язалися з працівниками центру безпеки міста, які виявили вказаного чоловіка на камерах спостереження. Згодом, інспектори знайшли його на площі Катедральній. Дані чоловіка встановили, ним виявився 30-річний громадянин Німеччини. Коли порушника посадили в службовий автомобіль поліції, йому стало погано і чоловік виблював своє «алкогольне турне Львовом» через вікно. Згодом це повторилося і у відділі поліції. Слідчим передали запис, з камери відеонагляду, на якому чітко видно, що даний чоловік, у присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та неодноразово оголював статеві органи. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження. #випивбудьлюдиною

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Donderdag 30 mei 2019

"Патрульні отримали повідомлення, що на площі Ринок іноземець у стані алкогольного сп'яніння зухвало порушує громадський порядок. Чоловік за присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та оголював статеві органи. Чоловіка виявили на камерах спостереження. Згодом інспектори знайшли його на площі Катедральній", - пишуть у поліції.

Порушником виявився 30-річний громадянин Німеччини. Після затримання йому декілька разів стало зле – спочатку в машині патрульної поліції, а потім – у відділку.

"Коли порушника посадили до автомобіля поліції, йому стало зле. Чоловік виблював своє "алкогольне турне Львовом" через вікно. Згодом це повторилося й у відділку поліції".

Вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

Нагадаємо, що дівчата влаштували масове побоїще у центрі Києва: хапали за волосся й лупцювали ногами, відео не для слабкодухих

Також "Знай.ua" информирмував, що дика жорстокість струсонула українських батьків: скалічили дитину заради задоволення - "нелюди"

Раніше "Знай.ua" писав, що "Били та виривали зуби": малолітні нелюди катували пенсіонерів заради веселощів, дика історія прогриміла на всю Україну