Прикрий інцидент трапився у школі №35 р. в Кам'янському. За попередніми даними, дванадцять дівчаток напали на свою однолітку і жорстоко розправились із дівчинкою. Потерпіла потрапила до лікарні з черепно-мозковою травмою, забоями і струсом мозку.

Відомо, що сварка почалася з конфлікту між двома школярками. Одна опонентка покликала одинадцять подруг, і група агресивних школярок почала бити суперницю. За подіями спостерігали хлопчики з тієї ж школи, але в конфлікт не втручалися.

Масова бійка українців і поляків у Варшаві
Масова бійка українців і поляків у Варшаві

Батько постраждалої дівчини розповів, що дчку били близько дванадцяти дівчаток.

"Били руками і ногами, повалили на землю. А двоє хлопчиків за всім цим спостерігали, але не втручалися. Про те, як саме все це відбувалося, мені розповіла не лише дочка, але й очевидці. Жінка бачила, як до моєї дочки спочатку підійшла одна зі школярок. Вони почали про щось розмовляти, після чого і дівчинка схопила мою дочку і почала бити її коліном в обличчя", - каже батько постраждалої дівчини.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чоловік наголосив, що у розпалі суперечки на дочку налетіли всі інші дівчатка. Жорстоко її побили, а потім розбіглися.

Нагадаємо, перша леді США зустріла гостей в пальто на голе тіло: у всіх відвисли щелепи.

Меланія Трамп вбралася в розкішне пальто Louis Vuitton в яскравому відтінку фуксії. Варто відзначити, що верхній одяг перша леді використовувала замість сукні.

Як повідомляв раніше Знай.ua у фінляндському місті Вантаа неадекватний чоловік скоїв напад на міністра закордонних справ Фінляндії Тімо Сойні, про що стало відомо з повідомлення Helsingin Sanomat.

Також портал Знай.ua писав про те, що в Харкові трамвай на повній швидкості зійшов з рейок прямо на людей: фото.