Перша леді США Меланія Трамп приміряла незвичайний весняний образ. Про це передає Clutch.

Дружина Дональда Трампа вважається найстильнішою першою леді у світі. Модні експерти відзначають, що на публіці Меланія, за рідкісним винятком, з'являється у дуже елегантних і актуальних вбраннях.

Меланія Трамп

А в четвер, 11 квітня, у Білому домі відбулася важлива подія - прибуло президентське подружжя Південної Кореї. На офіційну зустріч Мун Джеін і його дружиною Кім Джонсук Мелания Трамп вбралася у розкішне пальто Louis Vuitton в яскравому відтінку фуксії. Варто відзначити, що верхній одяг перша леді використовувала замість сукні.

Меланія Трамп

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Крім того, Трамп підкреслила осину талію простим чорним ременем і взулась у класичні човники Christian Louboutin.

Як зазначають модні експерти, носити пальто замість сукні - це головний тренд сезону, який потрібно брати на озброєння усім модницям. Колір фуксії також на вершині популярності, особливо виграшно він буде дивитись на засмаглих дівчатах.

Меланія Трамп

Меланія Трамп

Раніше повідомлялося, що донька президента США Дональда Трампа Іванку Трамп порівняли з найкрасивішою княгинею світу, Грейс Келлі.

Іванка Трамп

Іванка Трамп є яскравим політиком, яка примудряється поєднувати блискучу кар'єру з материнством. Старшу доньку Дональда Трампа називають рольовою моделлю для дівчат, які мріють побудувати успішну кар'єру. У світі активно стежать не тільки за її успіхами в роботі, але і за стильними образами.

Іванка Трамп

Донька президента з'явилася на порозі свого будинку в довгій білій сукні бежевий горох, доповнивши лук замшевими туфлями в тон. Волосся красуня зібрала в пучок, додавши аксесуар у вигляді невеликих сережок.

Нагадаємо, королева Великобританії Єлизавета II планує запросити президента США Дональда Трампа з офіційним візитом до країни.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меланія Трамп вразила новим стильним образом, відпочинок точно пішов їй на користь.

Також Знай.uа писав, поки Трамп у відрядженні Меланія влаштувала у Білому Домі "50 відтінків сірого".