Доньку президента США Дональда Трампа Іванка Трамп порівняли з найкрасивішою княгинею світу, Грейс Келлі. Про це пише Clutch.

Іванка Трамп є яскравим політиком, яка примудряється поєднувати блискучу кар'єру з материнством. Старшу доньку Дональда Трампа називають рольовою моделлю для дівчат, які мріють побудувати успішну кар'єру. У світі активно стежать не тільки за її успіхами у роботі, але і за стильними образами.

Іванка Трамп

Так, нещодавно Трамп вийшла у світ у неймовірно світлому і жіночому образі. Донька президента з'явилася на порозі свого будинку у довгій білій сукні у бежевий горох, доповнивши лук замшевими черевиками у тон. Волосся красуня зібрала в пучок, додавши аксесуар у вигляді невеликих сережок.

Іванка Трамп

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іванка Трамп

Варто відзначити, що модні експерти вважають, що образ Іванки схожий по стилю на американську акторку і дружину князя Монако Реньє III Грейс Келлі.

Грейс Келлі

Раніше повідомлялося, що 37-річна дочка Дональда Трампа Іванка вирішила у черговий раз нагадати, що вони з чоловіком чудово виглядають разом, і виклала в своєму Instagram спільне фото. На знімку Трамп і Кушер позують у розкішних вечірніх нарядах.

На Джареді класичні костюм і метелик, а на Іванці - сріблясте плаття з поясом, який відмінно підкреслив її осину талію. Вона змогла успадкувати красу у своєї матері, чеської супермоделі.

Нагадаємо, донька президенти США Дональда Трампа Іванка заявила, що це не її справжнє ім'я. При народженні вона отримала ім'я Івана.

Раніше Знай.uа повідомляв, кандидатуру Іванки Трамп, доньки президента США Дональда Трампа, можуть розглянути в якості президента Світового банку.

Також Знай.ua писав, доньки та дружина президента США Дональда Трампа разом прийшли на церемонію помилування індичок. Іванка, Тіффані і Меланія Трамп з'явилися на святі в елегантних вбраннях і в прекрасному настрої.