Королева Великобританії Єлизавета II планує запросити президента США Дональда Трампа з офіційним візитом до країни.

Про це повідомляє видання The Sunday Times з посиланням на власні джерела.

Королева збирається направити Дональду Трампу формальне запрошення відвідати Велику Британію.
За попередніми даними, офіційне оголошення про це буде зроблено найближчими днями.

Королева Єлизавета II
Королева Єлизавета II

Відомо, що зараз офіційний Лондон веде переговори з американськими колегами про організацію державного візиту. Ймовірно, візит Трампа організують у червні 2019 року. Він може припасти на той же період, коли буде 75-а річниця висаджування військ у Нормандії та планами Трампа взяти участь у заходах у Франції, які присвячені визволенню країни.

Нагадаємо, 13 липня 2018 року королева Великої Британії Єлизавета II прийняла у Віндзорському замку президента США Дональда Трампа і першу леді Меланію Трамп. Тоді Трамп зіткнувся з критикою в соціальних мережах за те, що він йшов попереду королеви та запізнився на зустріч з нею на 10 хвилин. Єлизавета II кілька разів перевіряла свій годинник.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дональд Трамп та королева Єлизавета II

Тоді королева Єлизавета і Дональд Трамп c дружиною провели чайну церемонію. Дональд і Меланія Трамп провели в цілому 57 хвилин з Єлизаветою II, 47 хвилин з яких вони знаходилися всередині монаршої резиденції.

Зазначимо, що нещодавно королева Єлизавета влаштувала прийом у Віндзорському замку, щоб відзначити 100 років Національної ради добровільних організацій.

Нагадаємо, що Єлизавета II різко осадила вагітну Меган Маркл: до принцеси Діани ще далеко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета ІІ та Кейт Міддлтон показали істинне ставлення одна до одної: справжні невістка зі свекрухою.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах.