Кейт Міддлтон, принц Вільям, Меган Маркл і принц Гаррі знову возз'єдналися. Монарша родина з'явилася на службі у Вестмінстерському абатстві з нагоди Дня Співдружності націй, який відзначається у другий понеділок березня.

За традицією, цього дня урочисту церковну службу відвідують королева Єлизавета II, принц Чарльз, Камілла Паркер-Боулз і інші члени королівської сім'ї, прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей та інші представники істешблімента.

Главу Співдружності, британську королеву Єлизавету супроводжували її онуки - принци Вільям і Гаррі з їхніми дружинами Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Про це пише видання "Факти".
Старт святу дали Меган і Гаррі, який сьогодні вранці, напередодні служби, відвідали Будинок Канади в Лондоні.
Герцогиня Сассекська до служби встигла переодягнутися в комплект кремового кольору - пальто, а також плаття з принтом у вигляді ланцюгів від Вікторії Бекхем. На голові герцогині красувався капелюшок, що нагадує, як відзначили в соцмережах, то чи головний убір стюардеси, то чи шапочку медсестри. Вона також була в замшевих зелених туфлях і з сумочкою того ж бренду.

Кейт Міддлтон залишилась вірною своїм принципам і прибула у вбранні, в якому вона вже з'являлася раніше. На герцогині Кембриджській був яскраво-червоний ансамбль - сукня і пальто від Catherine Walker. Цей ансамбль вона вже одягала під час поїздки в Нову Зеландію в 2014 році.

При зустрічі 37-річні герцогині Кембриджська і Сассекському, які нібито за чутками ворогуютьт, розцілували один одного в обидві щоки, публічно демонструючи дружелюбність.
Сама королева Єлизавета ІІ обрала вбрання яскраво-фіолетового кольору. У такого ж кольору пальто була вдягнула і герцогиня Корнуольська Камілла - дружина старшого сина королеви Чарльза.

До слова, рівно рік тому цей захід став першим офіційним, на якому Меган з'явилася з Кейт і Єлизаветою II. Тоді герцогиня Кембриджська була вагітною - вони з принцом Вільямом чекали Луї. Тепер же принадії герцогиня Сассекська, яка чекає первістка.
Нагадаємо, художниця відтворює кожен вихід вагітної герцогині Сассекської на папері. При цьому образ Меган Маркл вона робить схожим на персонаж мультфільму, що додає унікальності картинам.
Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон вразила стильним образом