Герцогиня Сассекська Меган Маркл народить уже найближчими тижнями, однак це не зупиняє її з'являтися на публіці у відвертих вбраннях, демонструючи кругленький животик.

Меган Маркл
Меган Маркл

Про це пишуть британські таблоїди та публікують фото із останнього виходу Меган Маркл на публіку.

У повідомленні йдеться, що герцогиня "занадто пухкенька" для коротких спідниць. Однак рахом з тим вона зберігає королівську скромність високими декольте.

"Раніше вона не соромилася показувати свої ноги, але Меган Маркл, здається, обіймає коротші подоли більше, ніж будь-коли, коли вона наближається до кінця своєї вагітності", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Минулого тижня герцогиня вийшла на люди у сукні від Azzura у стилі 60-их з круглим вирізом від Reiss. Сукня була на кілька дюймів вище коліна, в поєднанні з дизайнерським піджаком Alexander McQueen.

Цього разу вона обрала сукню з кремовою вишивкою, яка відкрила її коліна на прийомі в Букінгемському палаці в Лондоні, щоб відзначити п'ятдесяту річницю інвестицій принца Уельського.

Таблоїди помітили, що раніше Меган надавала перевагу сукням середньої довжини для публічних виступів.

Знаменитий стиліст Лукас Армітідж сказав Femail:

"У Меган завжди була пара завидних шпильок, і, хоча її гардероб для вагітних вступає в останні стадії, здається, вона дозволяє своїм ногам зайняти центральне місце", - резюмував експерт.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон позбулася підтримки принца Вільяма під час зустрічі з королевою Великобританії Єлизаветою II.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Одне з найскладніших випробувань для Кейт – це тісне спілкування з Єлизаветою II. Міддлтон хотіла відвідати урочистий захід і познайомиться з королевою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно королева Єлизавета II вразила світ рішенням не віддавати корону принцу Чарльзу. Окрім цього Її Величність вирішила змінити заповіт.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл на 8 березня відвідала світський захід у дуже відвертому вбранні.