Кейт Міддлтон позбулася підтримки принца Вільяма під час зустрічі з королевою Великобританії Єлизаветою II

Одне з найскладніших випробувань для Кейт – це тісне спілкування з Єлизаветою II. Міддлтон хотіла відвідати урочистий захід і познайомиться з королевою.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Урочиста церемонія одруження першого онука королеви Єлизавети, Пітера Філліпса, пройшла 17 травня 2008 року в Віндзорському палаці. Така важлива подія як весілля єдиної доньки королеви Великобританії зібрала практично всіх родичів монарха. Але один не прийшов.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Книга про Кейт Міддлтон під назвою «Кейт. Біографія» розповідає, що на такому відповідальному заході Міддлтон з'явилася без свого нареченого. Замість королівського весілля свого двоюрідного брата, принц Вільям відправився в Кенію. Там він був разом зі своєю подругою, Джесікою Крейг. Раніше у них були романтичні відносини.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

Єлизавета зрозуміла, що нарешті прийшов відмінний момент поговорити з Кейт Міддлтон особисто. Королева підійшла до Кейт і невимушено поспілкувалася. Мила Кейт зуміла зачарувати Єлизавету.

Варто нагадати, що

Нещодавно королева Єлизавета II вразила світ рішенням не віддавати корону принцу Чарльзу. Крім цього Її Величність вирішила змінити заповіт.

Рішення коровели викликало хвилю обурення. Частина спадщини вона заповіла принцу Чарльзу, а решту буде розділено між онуками та правнуками Її Величності. Є герцогиня Сассекська Меган Маркл також серед претендентів. Зазначимо, що загальна сума, в яку оцінюється спадщину королеви, становить 485 мільйонів доларів.

В той же час королівський експерт Марлен Кеніг підкреслила, що Єлизавета II має особисту свободу щодо заповіту.

Нагадаємо, Меган Маркл запалила на 8 березня у відвертій сукні і з іншим чоловіком: фото

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В сім'ї Кейт Міддлтон сталося горе: "рак розуму" і самогубство

Також "Знай.ua" писав про те, що Вагітну Меган Маркл терміново госпіталізували