Нещодавно королева Єлизавета II вразила світ рішенням не віддавати корону принцу Чарльзу. Окрім цього Її Величність вирішила змінити заповіт.

Рішення королеви викликало хвилю обурення. Частину спадку вона заповіла принцу Чарльзу, а решта буде розділена між онуками та правнуками Її Величності. Тобто герцогиня Сассекська Меган Маркл також серед претендентів. Зазначимо, що загальна сума, в яку оцінюється спадок королеви, становить 485 мільйонів доларів.

Королева Єлизавета II
Королева Єлизавета II

У той же час королівський експерт Марлен Кеніг підкреслила, що Єлизавета II має особисту свободу щодо заповіту.

Саме рішення внести Меган Маркл в заповіт обурило деяких членів королівської сім'ї. На їхню думку, Меган Маркл не можу претендувати на те, що належить їм.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, принц Чарльз вважає, що Єлизавета II ігнорує його дружину Каміллу і принца Ендрю, які не входять до списку претендентів на спадщину.

Раніше повідомлялося, що її Величність королева Великобританії Єлизавета II несподівано зробила принцу Гаррі і його дружині Меган Маркл подарунок. Молодята отримали від бабусі котедж ХIХ-го століття "Аделаїда", розташований у Віндзорі.

У Кенсингтонському палаці офіційно цю інформацію не коментують, проте джерела кажуть, що Гаррі і Меган вже оглянули подарунок і він їм дуже сподобався. Невдовзі подружжя переїдуть в своє нове житло.

Також за інформацією інсайдерів, королева повідомила своєму синові принцові Чарльзу, що він ніколи не зійде на трон. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, що у Великобританії помилково заявили про смерть чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, 92-річна королева Єлизавета II експериментує з іміджем.

Також "Знай.uа" писав, що за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.