Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл відзначила Міжнародний жіночий день відвідуванням дискусії, яка була присвячена правам жінок.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що Захід був організований фондом Queen's Commonwealth Трость та проводився у одному з коледжів Лондону. Крім Маркл в заході взяли участь також співачка Енні Леннокс, супермодель Адво Абоа, екс-прем'єр-міністром Австралії Джулія Гіллард.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

При цьому Меган, яка знаходиться вже на 8 місяці вагітності вибрала надзвичайно відвертий образ - чорно-біле міні-плаття, яке високо відкриває ноги і виглядало особливо фривольно, коли герцогиня сиділа, закинувши нога на ногу.

Також варто відзначити, що відразу ж по прибуту Меган зустрчав лорд Гейдт - колишній особистий сектерат королеви Єлизавети. ЗМІ відзначають, що він привітав Меган доволі неоднозначним поцілунком.

Разом з тим варто відзначити, що герцогиня Сассекська невдовзі стане матір'ю і подарує своєму чоловіку принцу Гаррі сина або донечку, а королеві Великої Британії ще одного правнука. За вагітністю Меган Маркл стежить весь Туманний Альбіон, переживаючи за вагітну герцогиню, адже за останній місяць у неї спостерігалося кілька нападів помилкових переймів.

В мережі давно ходили чутки про можливі пологи Меган Маркл під гіпнозом. І от нещодавно джерела підтвердили таку можливіст.

Інсайдери з Кенсингтонського палацу поінформували британських журналістів про те, що герцогиня Сассекська, яка зараз перебуває на восьмому місяці вагітності, все-таки хоче народжувати без нервів і стресу під гіпнотичним супроводом.

Подейкують, що Меган Маркл навіть погодилася на такий досвід, незважаючи на сувору заборону королеви Єлизавети, яка не вітає нетрадиційні методи при пологах, в тому числі і гіпноз. Сама Меган вважає себе досить прогресивною жінкою, яка в "день Х" планує обійтися без болю і зайвого стресу для малюка.

Нагадаємо, Меган Маркл до сліз зворушила Принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.ua", у сім'ї Кейт Міддлтон сталося горе.

Також "Знай.ua" писав, що вагітну Меган Маркл терміново госпіталізували.

У Меган Маркл можливі передчасні пологи